Autopia Autoparts opent vestiging in Dirksland

Automaterialengrossier Autopia opende in januari 2017 een nieuw filiaal in Dirksland. Autopia-directeur Ed Kanij startte in 2014 in Hellevoetsluis een nieuw grossiersbedrijf nadat hij zijn vier Brezanvestigingen had verkocht. 

Voor de nieuwe vestiging koos Ed Kanij voor Doyen Auto als hoofdleverancier terwijl in Hellevoetsluis de meerderheid van de voorraad afkomstig is van AD Benelux.

 “De juiste merken, uitstekende beschikbaarheid, het meedenken en bovenal de persoonlijke benadering vanuit Doyen hebben hierin de doorslag gegeven” aldus Kanij. Autopia gaat ook Doyens huismerk Requal en het bijbehorende garageconcept vermarkten in de regio waarin het actief is.

Autopia opent een tweede vestiging vanwege de vraag vanuit autobedrijven op Goeree Overflakkee en de snelle groei die de vestiging in Hellvoetsluis doormaakte sinds de opening in 2014.

Kanij was onder de naam Kanta ook actief in zowel Hellevoetsluis als Dirksland als Brezan-franchisenemer, maar had ook vestigingen in Hoogvliet, Spijkenisse en Brielle. 

[Bron: https://automotive-werkplaats.nl/]
Tags:
Categorieën