Autopiadoc voor het opzoeken van onderdelen

Het opzoeksysteem Autopiadoc is een Aldoc opzoeksysteem waarbij onze klanten de benodigde goederen kunnen vinden en tevens de voorraden kunnen zien van onze verkooppunten maar ook van alle aangesloten centrale magazijnen van leveranciers.
Dit geeft een goed inzicht waar en wanneer de goederen bij onze klant aanwezig zou kunnen zijn zodat ze de afspraak kunnen maken in hun eigen agenda.
Echter om hier gebruik van te kunnen maken moet er een inlog worden aangemaakt deze geeft de klant de mogelijkheid in te loggen en tevens de bestellingen direct door te zetten naar het door hun gekozen verkooppunt.
Wanneer de klant er behoefte aan heeft kunnen we ook voor deze inlogaanvraag een technische data laten toevoegen hier kan de klant alle technische tekeningen vinden en tevens alle vulvolumes terugvinden.
Dit kan zelfs inclusief helpdesk waarbij de hulplijn kan worden geraadpleegd bij bijvoorbeeld elektrische storingen waarbij codes moeten worden ontcijferd.
Deze service kost echter veel geld waarbij we de aantekening maken dat er voor onze trouwe klanten een groot deel van deze kosten voor onze rekening worden genomen.
Tevens hebben de mogelijkheid Chassisnummers in te voeren wanneer bijvoorbeeld geen kenteken bekend is of wanneer we een buitenlandse auto binnen hebben staan.

Autopiadoc

In onze Autopiadoc staan ook een aantal leveranciers die hun website hebben opengezet zodat klanten die bijvoorbeeld boutjes of kabelschoentjes of wat dan ook aan gebruiksartikelen nodig hebben deze gelijk kunnen mee bestellen en aan het winkelmandje kunnen toevoegen.

Wanneer u een inlog zou willen zodat u van al deze diensten gebruik zou kunnen maken schoon niet en laat het ons weten.
Het spreekt voor zich dat die is bedoeld voor de garage houders en klanten die bij een klantnummer hebben anders kunnen we deze inlog niet koppelen aan een klantnummer.