Background Image

Ons ijzersterk team bestaat uit:

Menno Peters, Jan Hoogland, Wendy Peters, Michel Deelen, Ed Kanij, Marvin Kanij, Coby Kanij,

Arno Siesse, Justin Kanij, Cock Mellaard en Paul Peters.

Autopia: nieuwe grossier, bekend gezicht

Na verkoop van de vijf Kanta-vestigingen aan franchisegever Brezan heeft Ed Kanij het ondernemen toch niet kunnen loslaten. In Hellevoetsluis is begin december Autopia gelanceerd; Kanij's terugkeer in de automaterialen.

Interview Aftersales Magazine, 12 december 2014.

 

Lees meer...

Virtuele rondleiding Autopia Hellevoetsluis en Dirksland

 Autopia Dirksland

 

Autopia Autoparts opent vestiging in Dirksland

 

Automaterialengrossier Autopia opende in januari 2017 een nieuw filiaal in Dirksland. Autopia-directeur Ed Kanij startte in 2014 in Hellevoetsluis een nieuw grossiersbedrijf nadat hij zijn vier Brezanvestigingen had verkocht. 

Voor de nieuwe vestiging koos Ed Kanij voor Doyen Auto als hoofdleverancier terwijl in Hellevoetsluis de meerderheid van de voorraad afkomstig is van AD Benelux.

 “De juiste merken, uitstekende beschikbaarheid, het meedenken en bovenal de persoonlijke benadering vanuit Doyen hebben hierin de doorslag gegeven” aldus Kanij. Autopia gaat ook Doyens huismerk Requal en het bijbehorende garageconcept vermarkten in de regio waarin het actief is.

Autopia opent een tweede vestiging vanwege de vraag vanuit autobedrijven op Goeree Overflakkee en de snelle groei die de vestiging in Hellvoetsluis doormaakte sinds de opening in 2014.

Kanij was onder de naam Kanta ook actief in zowel Hellevoetsluis als Dirksland als Brezan-franchisenemer, maar had ook vestigingen in Hoogvliet, Spijkenisse en Brielle. 

[Bron: https://automotive-werkplaats.nl/]